wereldkaart in babykamer | Young Mom
Baby,  Lifestyle

Wereldkaart voor in de babykamer

Een wereldkaart is erg leuk voor in verschillende ruimtes. Zelf hebben we een wereldkaart sticker op de muur in onze slaapkamer. Ik wilde op de babykamer nog graag iets van een wereldkaart hangen. Het liefst maak ik een leuk speelhoekje voor de kleine en dat daar dan ook de wereldkaart komt. Maar de babykamer is daar helaas net iets te klein voor. Ik moet nog even zoeken naar een goede oplossing, maar de wereldkaart heb ik in ieder geval al.

 

 

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende wereldkaarten met allemaal unieke designs. Ik heb dus ook een hele mooie wereldkaart gevonden voor op een baby- of kinderkamer. Deze wereldkaart is in een mooie groenachtige kleur en per werelddeel worden er verschillende dieren afgebeeld die in de gebieden voorkomen.

Deze blog is in samenwerking met Wereldkaarten.nl en ik heb bij hun dan ook een hele mooie wereldkaart op aluminium uit mogen zoeken. Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen op de babykamer van de kleine. Je kunt ook kiezen voor een mooie foto op aluminium. Deze kun je dan ook gewoon in het interieur hangen of op je eigen slaapkamer. Super leuk!

Tip: Bij Wereldkaarten.nl vind je nog veel meer verschillende soorten wereldkaarten in allerlei stijlen en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen, net als mij, voor een leuke wereldkaart voor op de babykamer. Daarnaast is het ook mogelijk om een mooie wereldkaart poster uit te zoeken voor op je eigen slaapkamer. Wat ook heel leuk is, is een wereldkaart poster in een lijst en deze in de woonkamer ophangen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, dus neem snel een kijkje in hun webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *