Update,  Zwangerschap

Update: 18 weken zwanger

Ik voel me goed!

Inmiddels al 18 weken zwanger. De tijd gaat echt sneller dan je denkt. Ik kan zeggen dat ik nu echt wel geniet van mijn zwangerschap. Hiervoor natuurlijk ook al wel, maar sinds de afgelopen weken voel ik me stukken beter. Ik denk dat ik nog van geluk mag spreken dat ik ongeveer 4 weken misselijk ben geweest en me slecht heb gevoeld. De weken daarna waren ook nog niet fantastisch, maar ik voel me nu toch echt wel goed. Ik merk dat ik weer meer energie heb en dat ik ook lekkerder in m’n vel zit. Natuurlijk zijn er ook altijd nog kwaaltjes die je de hele zwangerschap door achtervolgen, maar daar heb ik tot nu toch nog niet zo veel last van.

Het is nu toch wel echt te zien dat ik zwanger ben en dat vindt ik stiekem heel erg leuk. Eerst leek ik gewoon dik te worden (wat natuurlijk ook zo is), maar het ziet er nu wel uit als een zwangere buik. Toch zitten daar ook wel wat minpuntjes aan. Zo gaan mensen, die je niet eens héél goed kent, ongevraagd aan je buik zitten. En ook gaat die buik je toch wel een beetje in de weg zitten en dan te bedenken dat ik nog niet eens op de helft zit… Maar al met al mag ik niet klagen en geniet ik volop van dit mooie avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *