Overig

Terug van weggeweest

Net een nieuwe blog begonnen en dan gelijk al een ‘pauze’… Ja ik had het toch wel iets onderschat. Ik dacht, leuk een nieuwe blog starten en daar al mijn ervaringen en verhalen op delen over mijn zwangerschap en de tijd erna natuurlijk, maar dat was toch iets lastiger dan ik dacht. Ik heb nu inmiddels al een aantal weken zwangerschapsverlof en de baby kan ieder moment komen. Maar voor mijn verlof werd het toch wel een beetje druk met werken en bloggen. Ik werkte gewoon 40 uur in de week en daarnaast had ik natuurlijk ook nog andere bezigheden, zoals zwangerschapsgym, het huishouden, familie etc. En de combinatie met het bloggen was toch best wel veel en ik had/nam er dan ook niet echt de tijd voor.

 

Ik heb het dus maar even gelaten voor wat het was en me er niet te druk om gemaakt. Ik dacht, ik pak het wel weer op als ik daar tijd voor heb en zin in heb. Ik wil niet blogs moeten schrijven om maar te plaatsen, als je begrijpt wat ik bedoel. Toch had ik nu wel echt weer de behoefte om wat leuke blogs te schrijven. Ik ben inmiddels al bijna 40 weken zwanger en ik hoop dat ik niet al te lang meer zo rondloop en dat ik dan verhalen van de bevalling kan delen en de kraamtijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *