Baby,  Mama

Newbornshoot door Lisette Lubbers Fotografie

Normaal ben ik niet zo van de zwangerschapshoots en newbornshoots, maar nu je dan eenmaal zo’n kleine hebt wilde ik toch wel wat mooie ‘professionele’ foto’s laten maken. Niet zozeer van mij met de kleine, maar vooral van Lucas zelf. Ik had van mijn verjaardag een newbornshoot cadeau gekregen bij Lisette Lubbers Fotografie. We hadden eerst een afspraak gemaakt toen Lucas 2 weken oud was, maar die ging helaas niet door i.v.m. een oogontsteking bij de kleine. We hebben de shoot toen verplaatst naar 2 weken later. Lisette kwam bij ons thuis langs, wat erg makkelijk was, want dan hoefden wij de deur niet uit.

De shoot ging eigenlijk best goed, de kleine had in het begin wel honger, maar na het voeden was hij lekker rustig. Ik had verwacht dat het allemaal veel hectischer was, maar dat viel reuze mee. Af en toe moest ik hem tussendoor even troosten en ondertussen ging Lisette gewoon door met het maken van foto’s. Het minst leuke van de newbornshoot vond ik het wachten op het eindresultaat… Toch duurde dat niet lang, want binnen twee weken ontvingen we de foto’s, bewerkt en al.

Ik ben echt super blij met het eindresultaat en dat ik toch een newbornshoot heb gedaan samen met de kleine. Hieronder zie je een paar foto’s van de newbornshoot met Lisette Lubbers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *