Update

Baby update: 4 weken oud

De tijd vliegt voorbij… De kleine is nu alweer 4 weken op deze wereld, wat eerder 4 dagen lijkt. De afgelopen weken zijn zo snel voorbij gegaan en onze jongen is al heerlijk gegroeid en doet het super. Ik geef borstvoeding, waar ik heel blij mee ben en hij drinkt erg goed. Verder is er eigenlijk niet heel veel bijzonders en gaat alles z’n gangetje wel. Ik ben er weer aardig bovenop gekomen en voel me weer prima. Dit mede dankzij Lucas die vrijwel 7 tot 8 uur achter elkaar doorslaapt, waardoor wij genoeg rust krijgen.

De eerste weken vond ik het allemaal nog wel raar, dat ik nu ineens moeder ben en er zo’n klein mensje afhankelijk is van mij. Toch is dit wel gaan wennen en wordt alles steeds normaler. Ik vind het heerlijk zo, lekker knuffelen, stukjes wandelen en op bezoek bij de opa’s en oma’s. Ik denk dat wij wel mogen spreken van een ‘makkelijke’ baby. Hij meldt zich wanneer hij honger heeft en verder slaapt hij goed. Als hij wakker is dan kijkt hij lekker in het rond en ik merk dat hij steeds meer gaat zien. Natuurlijk heeft hij ook momenten dat het hem even tegenzit. Buikkrampjes komen namelijk regelmatig terug, al moet ik zeggen dat dit wel weer minder wordt.

Ik ga nog even kijken met welk aantal weken of maanden ik iedere keer een update schrijf. Binnenkort komt er ook een blog over de bevalling, niet alles in detail, maar meer over hoe ik er zelf op terug kijk en hoe het is verlopen. Ook komt er een blog over mijn kraamweek en hoe ik deze heb beleefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *